Nářezové stroje

Gravitační nářezové stroje

Velký výběr různých modelů se vyznačuje pečlivě vybranými materiály, které jsou použity pro výrobu těchto strojů. Stroje vynikají vysokou spolehlivostí a zejména bezpečností, která je plně v souladu s nejpřísnějšími normami tykající se zpracování potravin. Velmi důležitý je také design, jenž se snaží kombinovat klasický a moderní vzhled do nenapodobitelné harmonie linií a tvarů. Kráječe mohou být použity k různým účelům, v závislosti na modelu, a to v domácnostech, barech, restauracích, menších provozech rychlého občerstvení, v provozech zabývajících se cateringem, jídelnách, řeznictvích, supermarketech či v průmyslových podnicích.

Kráječe zpracovávají:

  • chleba
  • sýry
  • zeleninu
  • uzeniny, vařenou šunku, šunku bez kosti / s kostí
  • čerstvé i vařené maso
  • zmražené maso, ryby

Rysy společné pro všechny kráječe:
  • precizní jemné leštění a anodizovaná úprava
  • vysoký stupeň hygieny
  • dlouhá životnost
  • velké kované tvrzené ostří
  • ostří s dlouhou životností
  • větší modely mají standardně zabudovaný brousek
  • snadné a precizní ostření
  • spolehlivý řemenový pohon
  • vysoká spolehlivost, tichý chod a velmi snadná údržba
  • 6 asynchronních motorů
  • pojezd se pohybuje v samomazném pouzdru, čímž je garantován dlouhotrvající výkon

CE profesionální kráječe:
  • snadná demontáž pojezdu i ústrojí pro uchycení produktu
  • snadné a bezpečné čištění pojezdu
  • bezpečnostní pojistka proti nahodilému spuštění

Upřesnit výběr

CZ